hostel
hostel
Herberg hegelsom beschikt over 40 kamers met in totaal plek voor maar liefst 80 gasten.
Lees meer...
restaurant
restaurant
Restaurant met bar en royaal buitenterrein – Al vanaf 10 personen!
Lees meer...

Als een dierbare overlijdt wil je in een prettige omgeving en sfeer afscheid nemen. Bij Herberg Hegelsom zijn er verschillende mogelijkheden om in een intieme sfeer samen te zijn voor of na de begrafenis of crematie. Wij bieden een mooie gepaste omgeving waar ieder op zijn of haar manier afscheid kan nemen van geliefden. Ook wanneer er een grote groep mensen verwacht worden, is Herberg Hegelsom een fijne plek om te zijn. Door de diverse ruimtes kan zowel de familie als de belangstellende in alle rust de uitvaart beleven.

Uitvaartzorg bij Herberg Hegelsom

Omdat elke uitvaart anders is, verzorgen wij graag een bijeenkomst op maat. Met respect geven wij vorm aan de uitvaart zodat er een waardevolle herinnering ontstaat. Hierbij stimuleren we de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de persoon waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden de begeleiding, zorg en aandacht te geven die jullie nodig hebben. We kunnen naar wens van de nabestaanden een verzorgde Limburgse koffietafel aanbieden welke naar wens kan samengesteld worden.

Flexibel in de mogelijkheden voor uitvaartzorg

Wij begrijpen dat er snel geschakeld moet worden, omdat het leven vaak plotseling op houdt, wij zijn daarom zeer flexibel in onze mogelijkheden. Neem contact op met onze medewerkers en zij zullen jullie ondersteunen, begeleiden en helpen met het maken van de juiste beslissingen.