hostel
hostel
Herberg hegelsom beschikt over 40 kamers met in totaal plek voor maar liefst 80 gasten.
Lees meer...
restaurant
restaurant
Restaurant met bar en royaal buitenterrein – Al vanaf 10 personen!
Lees meer...

Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Om herinneringen op te halen en elkaar tot steun zijn tijdens het verlies van een dierbare. Het is prettig om na het afscheid samen te zijn met een ontspannen en gemoedelijke sfeer met de familie, jullie vrienden en bekenden. Een goed verzorgde koffietafel draagt bij aan een mooi en waardig afscheid. Dit weten wij bij Herberg Hegelsom. Herberg Hegelsom beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor een besloten samenzijn voor condoleances voor kleine en grote groepen. Onze Limburgse koffietafel is geheel naar eigen wens samen te stellen.

Limburgse koffietafel organiseren?

Wij staan graag tot jullie beschikking om de organisatie van de Limburgse koffietafel of condoleance te verzorgen, zodat jullie de ruimte hebben om de dierbare samen met de genodigden te herdenken.

Passend arrangement voor een Limburgse koffietafel

In een persoonlijk gesprek horen we graag hoe jullie de koffietafel of condoleance willen laten verzorgen. Op basis van jullie wensen denken wij graag mee en kan hiervoor een passend arrangement gemaakt worden. Dit kan zijn een traditionele Limburgse koffietafel tot een afscheidsborrel met of zonder diverse culinaire hapjes, allemaal duurzaam bereidt. Wij nemen graag de tijd ervoor en zijn hierbij niet aan een tijdslimiet gebonden. Na afloop is het eventueel ook mogelijk om met een select gezelschap de dag rustig af te sluiten met een drankje.

Persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken?

Wij bieden ook uitvaartzorg aan en wij denken graag mee over de invulling van de condoleance en de koffietafel. In een persoonlijk gesprek horen we graag hoe jullie de koffietafel of condoleance willen laten verzorgen en begeleiden wij jullie graag in dit traject. Neem contact op met onze medewerkers voor het inplannen van een persoonlijk gesprek.