hostel
hostel
Herberg hegelsom beschikt over 40 kamers met in totaal plek voor maar liefst 80 gasten.
Lees meer...
restaurant
restaurant
Restaurant met bar en royaal buitenterrein – Al vanaf 10 personen!
Lees meer...

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor een familieweekend, familiereünie, schooluitje, studiereis, uitje met de (sport)vereniging, receptie, feestweekend of personeels- of bedrijfsfeest? Lekker in de vrije natuur in Noord-Limburg met voldoende privacy, rust en/of ruimte? Lijkt het je leuk om op een ludieke wijze  een ‘echte’ plattelandsbeleving te ervaren? Dan is de groepsaccommodatie van Herberg Hegelsom de perfecte locatie! De groepsaccommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen, families, studenten en verenigingen die op zoek zijn naar een unieke locatie midden in de natuur. Wij hebben 40 kamers beschikbaar waar gasten met twee of drie personen kunnen overnachten.

Limburgse plattelands accommodatie, ideaal voor families met kinderen

Herberg Hegelsom beschikt over een Limburgse plattelands accommodatie die zeer geschikt is voor jong en oud. Of het nu gaat om een familiedag, clubavond, feestavond, receptie, vergadering, personeels- of bedrijfsfeest of vriendenweekend, de mogelijkheden zijn grenzeloos! Kinderen vermaken zich uitstekend met o.a. het boerrenfeest op klompen. Tevens kun je bij ons deelnemen aan diverse activiteiten of deze activiteiten zelf organiseren zoals bijvoorbeeld Dominoday, boerengolf, ouderwets koe melken of andere ‘boerenactiviteiten’. Grenzen verleggen kan makkelijk dichtbij huis in het mooie Noord-Limburg!

Bijzondere uitgeruste groepsaccommodatie op een mooi plekje in NederlandIMG 3807

Met de groepsaccommodatie en arrangementen van Herberg Hegelsom ontdek je Nederland op een voordelige en verrassende manier. Of dat nu met familie, vrienden of medestudenten is, waar en met wie je ook wilt gaan, bij Herberg Hegelsom is het mogelijk. Bovendien kun je heerlijk, gezond, duurzaam en betaalbaar eten en drinken in ons restaurant.

“Bij Herberg Hegelsom kies je voor een compleet verzorgde accommodatie met een bijzondere plattelandsbeleving”

Voor iedere groep de ideale plattelands accommodatie

Interesse in een groepsaccommodatie? Vul vandaag nog een groepsaanvraag in of neem vrijblijvend contact op, dan helpen wij je graag verder met de reservering. Wij zorgen wel dat je groepsuitje tot in de puntjes geregeld is!