hostel
hostel
Herberg hegelsom beschikt over 40 kamers met in totaal plek voor maar liefst 80 gasten.
Lees meer...
restaurant
restaurant
Restaurant met bar en royaal buitenterrein – Al vanaf 10 personen!
Lees meer...

Een familiefeest, reünie, personeelsfeest, vergadering of congres organiseren? Herberg Hegelsom is dé evenementenlocatie in Noord-Limburg.  Wij bieden oneindig veel mogelijkheden; zo zijn wij geschikt als feestlocatie, locatie voor receptie en bruiloft maar ook ideaal voor vergaderingen, presentaties en workshops. Juist door de combinatie van binnen- en buitenruimtes, de vele ontvangstmogelijkheden en een royaal buitenterrein kunnen evenementen een heel goede plek vinden bij Herberg Hegelsom.

Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Een bedrijf dat buitensportartikelen verkoopt wil buiten (en binnen) gasten ontvangen en laten zien wat ze te bieden hebbenIMG 2872         
  • Een receptie waarbij naast een drankje ook een buffet gerealiseerd wordt
  • Een uitje van uw vereniging met een ‘eigen’ zeskamp
  • ‘Op de hei’: een of enkele studiedagen met vakgenoten of collega’s
  • De jaarafsluiting van jouw vereniging
  • De wens een nieuw product te introduceren en belangrijke relaties goed te informeren, maar ze ook het gevoel geven dat ze zeer gewaardeerd worden. Jouw merken-autoclub organiseert een weekend en wil de auto’s veilig kunnen parkeren en toch voor een vriendelijke prijs een BBQ organiseren
  • Fietstocht met gezellige afsluiting
  • Familieweekend met activiteiten

    IMG 9151 2

Evenementenlocatie met cateringmogelijkheden?

Bij een evenement is goede catering essentieel! Bij Herberg Hegelsom gaan we voor duurzaam en lekker: van luxe biologische lunch tot uitgebreide diners en van biologische lunchpakketten tot heerlijke barbecues. Alles is bespreekbaar, ook voor de vegetariërs en mensen met specifieke dieetwensen.

Inspirerende evenementenlocatie op het platteland

Op zoek naar een inspirerende evenementenlocatie op het platteland? Informeer bij Herberg Hegelsom! Leg je vraag of wens voor en ga met team het team van Herberg Hegelsom in gesprek. Je wordt vanzelf enthousiast als we de mogelijkheden op een rijtje zetten.