hostel
hostel
Herberg hegelsom beschikt over 40 kamers met in totaal plek voor maar liefst 80 gasten.
Lees meer...
restaurant
restaurant
Restaurant met bar en royaal buitenterrein – Al vanaf 10 personen!
Lees meer...

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een locatie voor een onvergetelijk bruiloftsfeest? Dan zijn jullie bij Herberg Hegelsom aan het juiste adres! Herberg Hegelsom heeft niet alleen een prachtige trouwlocatie in Limburg, maar heeft alle faciliteiten en grenzeloos veel mogelijkheden om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken.

Jullie bruiloftsfeest het hele jaar door

Wanneer je bij ons een trouwzaal boekt, boek je niet alleen een ruimte maar ook een beleving. Onze groene en ruime omgeving geeft de juiste sfeer die je zoekt voor jullie bruiloft. Bijvoorbeeld elkaar het “ja-woord” geven in het bijzijn van je familie en vrienden op één van onze unieke buiten terrassen. Of zijn jullie van plan om er een winterse bruiloft van te maken? Boek dan één van onze binnen trouwzalen welke een tal van mogelijkheden biedt om jullie dag zo speciaal mogelijk te maken.

Waarom jullie bruiloftsfeest bij Herberg Hegelsom? 

  • We hebben jarenlang ervaring in het organiseren van de mooiste, leukste en meest bijzondere feesten.
  • Alles is bespreekbaar en de mogelijkheden zijn grenzeloos
    “Op jullie speciale dag zijn wij er om jullie te ontzorgen”. 
  • Je kunt naast de ceremonie, dineren en feesten ook blijven overnachten en de volgende ochtend samen met familie en vrienden uitgebreid brunchen
  • Bij een bruiloftsfeest is een goede catering essentieel. Van een bijzonder biologisch a la carte menu tot uitgebreide diner tot aan heerlijke barbecues. 
  • Een binnen of buiten trouwerij of een combinatie hiervan is beide is mogelijk in onze plattelandse omgeving. 
  • Elkaar eeuwige trouw beloven op een unieke trouwlocatie in een bosrijke omgeving  
  • Gratis gebruik maken van ons ruim parkeerterrein 
  • Voorzien van alle faciliteiten zoals; geluidsinstallatie, video-installatie en podia

Een bosrijke en unieke trouwlocatie in Limburg

Op zoek naar een unieke trouwlocatie in een bosrijke omgeving in Limburg waarbij je een echte plattelandsbeleving kan ervaren? Informeer vandaag nog naar de talloze mogelijkheden bij Herberg Hegelsom! Leg jullie vraag of wens voor bij ons en creëer samen met ons team een trouwdag om niet te vergeten.